02 761 26 26 contact@ddel.be

Team

“Twee eenvoudige ideeën vormen de basis van DDEL: Een strategie die de tand des tijds doorstaat en een beheerder die alle belangenconflicten afzweert.”

 

Georges Delcroix

Founding Partner

Georges is Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en begon zijn carrière in 1976 bij Dewaay, een bedrijf van effectenmakelaars in Brussel. In 1981 werd hij benoemd als Effectenmakelaar. In 1986 organiseert hij de secundaire markt voor bankschulden en in 1989 de secundaire markt voor overheidsschuld. In 1990 werd hij beheerder van BEVEKS en institutionele portefeuilles.

+32 (0)2.761.26.28
e-mail:  gd@ddel.be

“Een onafhankelijk deskundig advies is de beste verdediging tegen de vernietigende effecten van sociale druk.”


 

William del Marmol

Founding Partner

Na 10 jaar “corporate” ervaring bij Crédit Lyonnais in België heeft William in 1984 de obligatie activiteiteten uitgebouwd voor institutionele investeerders en voor de portefeuille van de bank. In 1992 is hij benoemd tot Wisselagent. In 1993 neemt hij de verantwoordelijkheid op zich van de financiering van de Groupe CL op Europees niveau. Deze activiteit heeft hij daarna nog 3 jaar uitgeoefend voor CL Belgium na de overname door Deutsche Bank.

+32 (0)2.761.26.27
e-mail:  wdm@ddel.be

We zijn geen productverkopers en zitten aan de zelfde kant van de tafel als onze klanten.”

 

Hervé de Bergeyck

Founding Partner

Hervé begon zijn carrière in Londen in 1984 bij de investeringsbank SG Warburg Limited. Hij verliet Londen voor Parijs in 1999 als Head of Sales voor HSBC Securities (France) SA . Hervé heeft een MBA van St. Mary ‘s University , San Antonio , Texas. Hij is getrouwd en heeft 6 kinderen.

+32 (0)2.761.26.29
e-mail:  hdb@ddel.be

“Beleggen is geen sprint, maar een driedubbele marathon”

 

Philippe Benijts

Partner

In 2013 nam Philippe het initiatief om DDEL te vervoegen. Hij begon zijn carrière in de marktenzaal van Société Générale in Parijs. Daarna werkte hij als Estate Planner en als Private Banker voor de bank Puilaetco Dewaay . Philippe is jurist van opleiding en heeft ook een diploma als financieel analist (CIIA).

+32 (0)2.761.26.25
e-mail:  ph.benijts@ddel.be

“Een goede beheerder moet uitblinken in het risico en rendement van zijn portefeuilles, maar moet vooral de financiële en patrimoniale zorgen van zijn klanten kunnen detecteren en oplossen”.

Benoît De Caritat

Partner

In 2016 maakte Benoît de overstap naar DDEL. Voordien werkte hij 12 jaar bij Puilaetco Dewaay Private Bankers in de Legal, Compliance en Estate Planning departementen. Benoit is jurist van opleiding en heeft ook bijkomende masterdiploma’s in Bedrijfseconomie en Fiscaliteit.

+32 (0)2.761.26.21
e-mail: b.decaritat@ddel.be

“Iedereen moet de kans krijgen om van de best mogelijke financiële producten gebruik te maken: wetenschappelijk onderbouwd, gediversifieerd, en zonder onnodige kosten”

Frederik Bruneel

CTO

Frederik zette begin 2021 zijn meer dan 10 jaar durende carrière als programmeur en IT-architect bij 1 van de grootste consulting bedrijven van België (Cegeka) stop om zich te focussen op het leveren van diensten aan educatieve en privé instellingen die zich toespitsen op maatschappelijk waardevolle doelen. Hij kwam toen ook in contact met DDEL wegens zijn eigen zoektocht naar een ethisch verantwoorde vermogensbeheerder en werd niet alleen klant, maar begon ook voor hen te werken, daar zij iemand konden gebruiken die gepassioneerd is door zowel IT en de financiële wereld, als het educatieve aspect van goed vermogensbeheer.

e-mail: f.bruneel@ddel.be

              DDEL werft aan! 

Relatiebeheerder Antwerpen en West-Vlaanderen

Contact test